ПРОВЕРКА НА ЧЛЕНСТВО И ПЛАТЕН ЧЛЕНСКИ ВНОС: КЛИКНИ ТУК
Уважаеми колеги,
Дружеството на софийските общопрактикуващи лекари, съвместно с фирма за медицинско облекло Avramoff ltd предлагат  на своите редовни членове  предложение за безплатно  медицинско облекло - летни туники.

o    Моделите са два вида дамски туники - Мегали и Джулия и два модела мъжки - Вържил и Тео, които може да  разгледате по долу  или на сайта на фирмата , като се предлагат в цветова комбинация по Ваш избор.

o     Размерите са стандартизирани по БДС стандарт от XS до 6ХL (виж приложената долу таблица с размери). За други размери и модели- след запитване.

  За поръчка, както и допълнителна информация, уточняване на цветове и размери и др. , може да получите на телефон /вайбър 0882 510 992 в работни дни  от 09:00 до 16:00часа  и e-mail Medicalfrance@abv.bg, сайт на фирмата: http://medicinskoobleklo-avramoff.com/

За всеки свой редовен член (заплатил своя чл. внос от възникване на членството си до края на 2023г.) Дружеството поема разходите (заплаща) за  един брой лятна туника с включена доставка до офис на куриерска фирма Еконт.
Предложението е валидно до 10 август 2023г.

Важно! При възникнал проблем с размера на туниката или други, разходите за връщане и нова доставка са за сметка на поръчителя.

Материалите, от които са произведени медицинските  туники нямат свиваемост след пране, съставът на плата е с различно съотношение памук-полиестер спрямо предмета на работа, медицинските облекла Avramoff са специално обработени със силикон и тефлонова нишка за да не задържат кръв. Медицинските  облекла на фирма Avramoff се произвеждат от 2000 година в България. От 2002 година фирмата участва като изложител и производител на всички международни специализирани медицински изложения. Клиенти на Avramoff са всички големи болници в България, както и болници в Марсилия, Брюксел, Италия, Хърватска, Югославия, Македония и Чехия и др.

БАНКОВА СМЕТКА НА ДСОПЛ
ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА
BG18 UBBS 8002 1051 9744 40
BIC UBBSBGSF 
Основание за плащане д-р........................................
      ..................
УИН......................................

чл.внос ДСОПЛ за период: от.....до...... .